Gode råd

Overvej dette, hvis du kigger efter bolig i Frankrig

Sydeuropa kan virke fristende, især i de kolde vintermåneder herhjemme, hvor solen gemmer sig bag horisonten i de fleste af døgnets timer. Men det kan godt bliver lidt for mange ture frem og tilbage, hvis det er som rejse, og derfor nogle til bare at have en bolig i det sydfranske.

Langt fra Danmark

Afstanden er selvfølgelig længere til venner og bekendte, hvis du normalt har din omgangskred i Danmark, men det er ikke kun afstanden mellem en potentielt fransk bolig og bekendte i Danmark, som er langt fra hinanden. Også den måde, ting bliver gjort på i Frankrig kan være langt fra, hvad du er vant til i Danmark. Selv boligmarkedet fungerer på en anden måde, så det kan være en ide at søge hjælp til at finde de helt rigtige bud på ejendomme i Frankrig, hvis du er en smule i tvivl om, hvordan det bør gribes an.

Når først forskellighederne er tydeliggjort og forstået, så er en bolig i Frankrig måske også et fortjent afbræk fra, hvad du kender fra lille Danmark. Det gode er, at Frankrig ikke er længere end en køretur væk, og det giver mulighed for også at pendle en smule, uden at du skal bekymre dig om et enormt antal flyrejser.

Nye bekendtskaber

Hvis du overvejer at købe hus syd på, og enten have en fritidsbolig eller bare flytte på fuld tid, så skal du være klar til at skabe kontakter omkring dig, det nye sted, du lander. Det kan virke ensomt at flytte langt væk, især hvis du ikke har nogen fra din omgangskreds med dig, men verden er fyldt med mennesker, og det vil helt sikkert være en god ide at invitere naboerne over, og lære dem at kende, så I kan hjælpe hinanden. Er sproget en barriere, er der god grund til endelig at lære det.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like