Haven

Haveprojekter der vil optimere din bolig

Er du husejer? Så er du sikkert også interesseret i, at din bolig bliver optimeret. Det giver nemlig dig en skønnere og mere funktionel bolig. Samtidig kan det gavne dig, hvis du en dag skal sælge boligen. Der er derfor mange gode grunde til at gå i gang med et haveprojekt. Mangler du inspiration til projekter? Så læs med herunder og få gode ideer.

Fiks havens fliser og belægningssten

Har din have gamle fliser og belægningssten der ligger skævt? Ikke nok med at det gør det usikkert og farligt at gå på, så er det heller ikke kønt at se på. Et godt projekt som vil pynte på haven er at lægge nye fliser og belægningssten i haven. Belægningssten og fliser fås i forskellige varianter herunder som herregårdssten.

Trænger haven til en ekstra terrasse? Brug én dag eller to på at anlægge en ny terrasse i haven, hvor du og din familie kan nyde de varme sommerdage.

Plej havens træbeklædninger

Er husets garage eller carport lavet af træ? Træ kræver pleje for at holde sig stærkt og flot i mange år. Giv derfor havens træbeklædninger en god omgang pleje. Brug en passende træplejeolie eller lign. Giv gerne både stakittet, garagen, carport og eventuelle skure en omgang pleje. Træet bliver stærkt og sundt, og det pynter samtidig på havens udseende.

Nyt liv til husets facade

Med årene bliver husets fuger slidte. Giv nyt liv til husets facade ved at reparere husmurens fuger.

Overvejer du at give facaden en make-over? Mange vælger at vandskure husmuren for et nyt udseende til huset. Efter vandskuringen kan du vælge at male huset i en pæn farve. Når du vælger farve til huset, er det en god ide at tage højde for vejens øvrige huse. Find derfor gerne en farve som både matcher naboerne huse og en farve som passer til husets stil.

You may also like