Huset

3 tips til at gøre din indretning mere interessant

Er du faldet i en fælde, hvor dit hjem består meget af sort, hvid og grå? Og ville du ønske, at din indretning var en tand mere spændende? Det er ikke så svært at skabe mere liv og spænding i din indretning.

Glem ikke dine vægge

Når du tænker på indretning, så tænker du måske mest på møbler og diverse nips. Men du må endelig ikke glemme, at der er meget mere til det. F.eks. kan du gøre rigtig meget ud af dine vægge. I stedet for at have fire hvide vægge i hvert rum, kan du eksperimentere lidt, så de bliver lidt mere spændende. Du kan f.eks. pynte dine vægge med tapet eller male dem i en helt ny farve. Du behøver ikke at være nervøs for at springe ud i noget nyt, for det kan altid tages ned eller males over igen.

Sammensæt et farveskema

Du kan nemt beslutte dig for, at du gerne vil have flere farver ind i din indretning. Men når det kommer til faktisk at få det realiseret, er det ikke sikkert, at det er så nemt igen. Hvilke farver skal du gå efter? Vil tingene passe sammen?

Hvis du sammensætter et farveskema, som du vil shoppe ud fra, gør du det lettere for dig selv. Du skal altså blot udvælge én, to, tre eller måske fire eller fem forskellige farver, som du rigtig godt kan lide. Hvis du shopper ind efter det farveskema, er du sikker på at få en sammenhængende indretning, der falder lige i din smag.

Gør brug af genbrugsfund

Et nemt tip til at gøre din indretning lidt mere spændende, er ved at gøre brug af genbrugsfund. Genbrugsfund har altid en eller anden historie. Når du kombinerer det med dine nye ting, går det bare op i en højere enhed.

You may also like