Gode råd

Elektronik, der gør hverdagen nemmere

Vi lever i en tid, hvor det er umuligt at forestille sig en hverdag uden elektronik. Vi er dybt afhængige af computere, telefoner og diverse elektroniske gadgets. Når vi begiver os ud på en løbetur i naturen, er det endda ofte med et pulsur om håndleddet – heller ikke her sætter vi elektronikken på standby. Der findes et hav af smarte elektroniske dimser på markedet. Her får du et bud på to produkter, der gør hverdagen nemmere.

Chromecast

Hvis du endnu ikke har investeret i en Chromecast, går du glip af mange fordele. En Chromecast er en lille trådløs medieafspiller, som du slutter til HDMI-indgangen i dit fjernsyn. Den gør det muligt for dig at streame film, musik og andet indhold direkte fra din telefon, tablet eller computer. Mange har i dag valgt den traditionelle tv-pakke fra til fordel for abonnementer hos diverse streamingtjenester. I de tilfælde er en Chromecast helt uundværlig. Du slipper for at bøvle med at sætte HDMI-stikket fra fjernsynet til en computer – du styrer det hele trådløst fra din telefon, tablet eller computer, som også fungerer som fjernbetjening.

USB-adapter

Der er ikke noget værre end at stå og fumle med et stik for så at finde ud af, at det ikke passer i stikindgangen. Det findes der heldigvis en smart løsning på, som endda sparer dig penge. Løsningen er en USB Adapter. Med sådan en fætter kan du konvertere typen af USB-stik til en anden type USB-stik, som passer til din enhed. Det er en nem og tilmed billig løsning, fordi du slipper for at købe et helt nyt USB-kabel.

You may also like