Gode råd

Hvad skal du være opmærksom på når du skal bruge en murer?

Det er lige meget, hvilket murerarbejde du har brug for at få lavet, så skal din murer være behjælpelig med både rådgivning, vejledning og ikke mindste selve udførelsen af opgaven eller projektet. Det gælder også, hvis du har en opgave, der skal udføres i det midtjyske. Din murer skal hjælpe både private og erhvervskunder med at opnå det bedst mulige resultat på en lang række opgaver. De skal kunne udføre både:

– Murerarbejde

– Hovedentrepriser

– Fagentrepriser

Det betyder, at din murer skal kunne påtage sig samtlige projekter inden for murerfaget og dermed også byggeri. Med vores mange års erfaring og gode kompetencer inden for byggebranchen kan vi varetage alle former for opgaver og projekter. Det gælder alt lige fra små detaljeorienterede opgaver til store entrepriseprojekter, hvor det er vigtigt at både tidsplaner og budgetter bliver overholdt. Dit murerfirma skal kunne varetage opgaver for både privatpersoner og erhvervskunder og for det offentlige. Du skal dermed ikke tøve med at kontakte forskellige malerfirmaer for et uforpligtende tilbud på netop den opgave, du skal have hjælp til at løse.

Dit murerfirma skal være omfattet af Byg Garanti-ordningen. Du vil på den måde som privatperson have mulighed for at få dækket et eventuelt tab ved fejl eller mangler i løsningen af din opgave. Ordningen giver dig nemlig en ekstra sikring ved byggearbejde og dermed også, når du benytter dig af et tilbud fra din murer. Hvis du leder efter et murerfirma, så anbefales Murerfirmaet Laurids Madsen ApS som har et højt serviceniveau, og er kendt for at udføre murerhåndværk i en høj kvalitet. De vil gøre deres bedste for, at du bliver så tilfreds med arbejdet og udførelsen af lige præcis din opgave som overhovedet muligt. Det gode samarbejde er vigtigt for dem, da de er klar over, at tillid og kvalitet er to utrolig vigtige nøgleord for, at du bliver glad for udførelsen af arbejdet og forløbet undervejs.

You may also like