Huset

Bloomingville sætter prikken over i’et

Bloomingville laver kollektioner, der er stærkt inspireret af nordiske trends og tendenser, og med et møbel fra Bloomingville får du derfor et naturligt og enkelt møbel, der er med til at sætte prikken over i’et i ethvert hjem. Bloomingville er et af Danmarks stærkeste brands, når det kommer til boliginteriør, og blandt deres produkter finder du alt, hvad du skal bruge uanset, om det gælder stuen, køkkenet eller børneværelset. Brandet står for kvalitet, enkelthed, modernitet og god stemning, og ønsker du at købe et møbel derfra, kan du lige her se et stort udvalg af produkter fra Bloomingville.

Bloomingvilles historie

Det var Betina Stampe, der i år 2000 etablerede Bloomingville. Det var hendes store fascination af nordisk design og livsstil, der drev hende til at etablere Bloomingville, og hun har lige siden delt sin passion med mennesker hele verden over. Hun ønskede at give verden kreative og personlige måder at holde et hjem evigt foranderligt på – og det er hun lykkedes med. I dag er Bloomingvilles mange kollektioner og filosofier nemlig at finde i millioner af hjem verden over, og der bliver lanceret nye hovedkollektioner 4 gange årligt samt 2 mindre kollektioner, forskellige sæsonkollektioner og én absolut fortryllende julekollektion.

Bloomingville har en enestående evne til at skabe produkter, der skaber en varm og uformel atmosfære i ethvert hjem, og den evne har de blandt andet fået gennem deres store erfaring samt mange kollektioner. En stor del af deres fokus ligger på den berømte danske æstetiske tradition, og grundet deres globale partnerskab, har de mulighed for at skabe kollektioner, der henter inspiration fra forskellige kulturer verden over. Det giver deres produkter en karakter, som ikke ses andre steder.

Møbler der skaber en eventyrlig atmosfære

Bloomingville sælger således alt, hvad du kan komme i tanke om, indenfor boliginteriør til netop din drømmebolig. Derfor er der heller ingen undskyldninger for ikke at bo præcis, som du drømmer om. Du har med et møbel fra Bloomingville nemlig både mulighed for at opbevare genialt, sidde behageligt samt se din bolig i konstant forandring – man betaler nemlig aldrig overpris for et Bloomingville produkt. Du vil desuden opleve, at du på et øjeblik får skabt en hyggelig og eventyrlig atmosfære i det rum, som du vælger at pynte med deres fantastiske møbler. Bloomingvilles møbler kan med andre ord fortrylle enhver, og de er helt klart et kig værd.

You may also like