Huset

Familien er udvidet – der er brug for mere plads

Den lille familie starter ofte i en lejlighed, men når der efterhånden bliver drøm om mere end blot et barn, bliver man nød til at overveje at finde et større hjem. Det er ikke altid optimalt for en kernefamilie at bo i en lille lejlighed. Det er her tingende ændre sig bil, villa og vovse.

Fra to til kernefamilie

Når den lille familie bliver større er der normalt også brug for mere plads. Den lille familie starter ofte i storbyen og rykker normalt ud til roligere områder, som et villakvarter på landet , tæt på offentlige instanser. Livet i storbyen, hvor tingene går stærk, kan virke ungt. Ens liv bliver vendt rundt den dag man står men sin lille nyfødt i armene. Man bliver som person mere beskyttende og søger ofte roligere omgivelser.

Det er meget normalt for nybagte familier at købe hus uden for de større byer. Det er for mange en nødvendighed, hvis man gerne vil opfylde boligdrømmen. Der er meget høje huspriser tæt på centrum i storbyerne og derfor vælger man at flytte ud, fordi man får nogle aktuelle behov som for eksempel mere og plads og en have, når familien forøges.

At forlade det velkendte

Det er vigtigt for børn og unge at vokse op i trygge rammer. Det kan i flere tilfælde være billigere for unge mennesker der skal ud og have sit førstegangskøb, at købe et ældre hus, der trænger til en kærlig hånd. Det kan ofte godt betale at istandsætte et hus, frem for at købe et helt nyrenoveret eller selv designe et hjem.

Man bliver ofte overrasket over, hvor frie rammer man har med et hus, der skal renoveres. Man har mulighed til en hvis grad at rive vægge ned eller opsætte nogle nye, og hermed skabe nye rum, og hermed et helt nyt hus. Et hjem køber man ofte med tanken om, at det er der man skal bo forevigt, se sine børn vokse op og selv blive gamle. Det kan være lidt angstprovokerende, hvilket også betyder, at det kan være en god ide at søge hjælp til et sådan stort projekt. En totalentreprenør er måske løsningen for dig, der ønsker at samle mere end et fagområde under et projekt. Denne løning er typisk, når du fx. Vil renovere dit hus fra ende til anden, og både har brug for en murer, en elektriker og en tømrer. – så behøves du ikke bekymre dig om din byggesag .

Indretning af børneværelset

Da det nu er børnene der er i fokus, så er det relevant, at komme ind på nogle ting vedrørende børneværelset. Det er måske jeres første barn, måske havde jeres barn slet ikke sit eget værelse før nu eller også er de bare vokset og derfor har andre behov og krav. Det svære ved børn er, at der ikke er meget lang tid imellem de skifter i deres interesser. Der sker mange ting i barndommen, på kort tid, på en anden måde end når man er blevet voksen. Man vokser hurtigt ud af sit tøj og ranglen bliver hurtigt skiftet ud med lego og senere er det eneste nødvendige mobilen.

Det er altid hyggeligt at indrette til sine børn når de er helt små, for så er det kun helt op til dig og de har ikke udviklet holdninger til ting som dette endnu. Interiør til børneværelset er til at finde mange steder og det er også et stort marked, med utællelige mængder af ting. Forældre ønsker det bedste for deres børn og de bliver som regel ofte forkælet aller mest i de første par år, når man som forældre stadigvæk har noget at skulle have sagt.

You may also like