Huset

Sådan kan du nemt få flere farver i din indretning

Indretningen af en bolig er meget vigtig, hvis du gerne vil gøre dit hus til et rigtigt hjem. Indretningen er nemlig med til at skabe en helt særlig stemning og bidrager med hygge og tryghed. I de seneste år har det været særdeles moderne at indrette meget minimalistisk. Møbler, vægge og nips skulle helst være i hvide, beige eller grå nuancer. Men tiderne skifter og det samme gør indretningstrends, og nu skal der flere farver på paletten. Det kan dog muligvis virke som en stor forandring at indrette hele huset efter regnbuens farver. Derfor er det en god idé at starte med få ændringer, så du nemt kan vurdere, om det skal være vildere senerehen. Herunder kan du læse nogle få tips til, hvordan du kan gøre det.

4 tips til et farverigt hjem:

  1. Stort møbel, stor effekt

Hvis du gerne vil tilføje en enkelt farve meget hurtigt, så kan det være en mulighed at vælge et prominent møbel i stuen eller et andet rum, som du skifter ud. Du kan for eksempel anskaffe en ny sofa i en modefarve som orange eller gul. Du kan også finde en fed bogreol i en sart rosa eller lysegrøn, som kan give lidt liv til rummet.
Det kan dog være en stor udgift, hvis man gerne vil skifte et større møbel ud. Men hvis du mangler et ekstra tilskud, kan du blandt andet vælge at tage et minilån. Find her et godt tilbud og sammenlign lån online.

  1. Nydeligt nips

  2. Hvis du ikke har mod på at lave den helt store ændring i stuen, så kan du med fordel vælge at skifte dit nips ud. Pyntepuder i sofaen eller i en stor vindueskarm giver en meget hyggelig atmosfære og kan være med til at skabe blikfang i indretningen. Det gælder især, hvis du vælger nogle puder i en vild farve, sjovt mønster eller speciel tekstur. Du kan også vælge at sætte en rød standerlampe i hjørnet eller hænge et smukt, farverigt maleri op på væggen.
  3. Markeret med maling

Hvis du er typen, der godt kan lide at finde på kreative løsninger, så er det jo kun fantasien, der sætter grænser. Du kan for eksempel male en enkelt væg i en fed farve, så den står frem eller måske skal døren ud til entréen have en klat maling. Sofabordet, køkkenlågerne eller måske spisestolene kan også sagtens få en tur med penslen.

Gør det til en hyggelig begivenhed

Det kan være dejligt at få lidt tips til indretningen fra nogen man holder kær, derfor er det en god idé at lave en kreativ dag, hvor man kan samles og være kreativ. Du kan samle vennerne og veninderne til en kop kaffe og hjælp til et malerprojekt. Du kan også sætte dagen af til børnene og familien, hvor I for eksempel kan lave et maleri sammen, som kan komme op på væggen. På denne måde bliver indretning gjort meget personlig og en speciel begivenhed.

You may also like