Huset

Springmadrassen kan redde din nattesøvn

En springmadras er typisk en madras, der ligger over boksmadrassen. Springmadrasser, der er opbygget af posefjedre, har en opdrift, der påvirker din krop, så de typiske trykpunkter som nakke, skuldre og lænd udsættes for minimal modtryk. Dette vil sikre dig en dyb og veludhvilende nattesøvn. Springmadrassen fungerer eminent som et ekstra komfortlag ovenpå din boksmadras, der alene sjældent er tilstrækkelig får optimal komfort.

 

Springmadrassens fasthed skal passe til dig

Springmadrasser kan indeholde forskellige fjedretyper. Da disse bør reagerer individuelt på den vægt, de pålægges, anbefales det at vælge en springmadras med posefjedre. En springmadras med posefjedre vil give dig en bedre og mere personlig defineret støtte over hele kroppen.

 

Udover de behagelige posefjedre, bør springmadrassen justeres, så den passer til netop din vægt. Gør den det, er du sikret, at din kropsvægt fordeler sig ensartet på hele madrassen, så du får den bedst mulige soveposition. Med en ligelig fordeling af din kropsvægt, vil du også undgå at udsatte områder som nakke, skuldre og lænd bliver udsat for langvarig tryk og irritation, hvilket typisk kan opstå ved en springmadras af dårlig kvalitet.

 

Du vil uden tvivl kunne mærke markant forskel, hvis du investerer i en springmadras af høj kvalitet til at lægge oven på din boksmadras. Find springmadrasser her! Disse vil ikke blot sikre en fremragende komfort, men også et sundt sengemiljø – og måske endda redde din nattesøvn.

 

Husk også topmadrassen

For at sikre dig selv en endnu bedre nattesøvn, bør du også få en topmadras til at lægge oven på springmadrassen. En god topmadras, der er tilpasset dine behov, kan både sikre endnu bedre komfort og hjælpe dig med at fastholde en behagelig og optimal temperatur natten over. Når du investerer i din nattesøvn, vil du allerede fra første nat gøre dit helbred en tjeneste.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like