Uncategorized

Skal du snart på ferie?

Snart er det sommerferietid, og er du lidt sent ude, kan det være problematisk at finde det rette match, hvis du gerne vil leje en feriebolig i for eksempel Sydfrankrig. Alle de gode steder er bookede adskillige måneder i forvejen, og her synes du ellers lige, at du var i god tid denne gang – der er jo 6 uger til, at du gerne vil af sted?!

Overvejer du egen feriebolig?

Hvis du har midlerne, kunne du måske blive fristet til at købe din egen feriebolig i Sydfrankrig. Men så binder du dig til det ene område i flere år ud i fremtiden. Omvendt har du muligheden for at leje din feriebolig ud, i de perioder, hvor du ikke selv benytter den. Det er dog en stor investering, og du skal være meget sikker på, at du nu også har lyst til at genbesøge et bestemt land og område tilstrækkeligt, til, at egen feriebolig kan betale sig.

Timeshare?

Du kunne også overveje en timeshare, hvor du ejer en andel af en feriebolig, i nogle bestemte uger om året, som roterer hvert år. Ved timeshares er der som regel en bytteordning, så du kan bytte dine uger ud for en anden persons timeshare uger et andet sted i verden, hvis du føler for det.

Der er dog ofte så mange ejere af hver bolig, at det kan være vanskeligt at få bookningen til at gå op i en højere enhed, og du kan være nødsaget til at planlægge din ferie ud fra hvornår din timeshare falder det år, med mindre, at du formår at bytte dig til et bedre tidspunkt et andet sted.

Til gengæld betaler du kun for de uger om året, hvor boligen er din.

Hvad med at købe 5 ferieboliger?

Skrupskørt, tænker du? Måske ikke. I Danmark findes et koncept, hvor 21 forskelligartede familier stifter en ejerforening og sammen køber 5 ferieboliger. Alle 21 familier er på skødet på hver af de 5 boliger. Dermed råder hver familie i gennemsnit over en eller flere af boligerne i 12 uger årligt.

Det lyder smart, synes du ikke?

Se mere hos https://www.21-5.dk/destinationer/sydfrankrig/.

You may also like