Huset

Alfiprodukter til enhver smag

Hos Butik Jes Pors kan du finde et stort udvalg af termokander og -flasker fra Alfi. Det tyske brand har i mere end 100 år stået inde for høj kvalitet og moderne designs. Se produkterne og find din favoritkande eller flaske.

Et væld af designs og farver

Uanset om du skal på udflugt, arbejde eller bare nyde en god kop kaffe eller te hjemme, så er en termokande eller -flaske fra Alfi et oplagt valg. Hos Butik Jes Pors kan du finde et stort udvalg, hvor du blandt andet kan få kander, der er matte, i rustfri stål og forkromet messing. Derudover kan du få kander i neutrale farver som sort, hvid og grå, men du kan også få mere farverige som rød, lime og blå, hvis der skal sættes farver på hverdagen. Blandt udvalget finder du eksempelvis den populære Alfi Juwel og kuglekanden, og i kanderne er der plads til 8 kopper, så du selv kan nyde flere kopper eller dele med gæster. Udvalget af termoflasker fås i forskellige størrelser lige fra 0,5 til 1 Liter, så der er mulighed for at få varm kaffe eller te hele arbejdsdagen.

Kvalitet for alle

Butik Jes Pors har mange produkter, hvor du helt sikkert kan finde en termokande eller -flaske, der passer til din smag og dine behov. Uanset hvilken en du falder for, får du kvalitet i topklasse, ligesom du får 10 års garanti på dit køb. Er du i tvivl om, hvilken kande eller flaske, der passer til dine behov, står folkene bag klar til at hjælpe og rådgive, ligesom der er rig mulighed for at kigge forbi den fysiske butik, PORS, i Aarhus.

You may also like