Huset

Vær ekstra opmærksom på de sensitive børn

Uanset hvilke behov ens børn har, er det altid vigtigt at være opmærksom, og selvfølgelig er det endnu vigtigere, hvis man har børn, som er født med, eller som har udviklet, en form for sygdom eller lidelse, som gør mange ting i hverdagen mere svære.

Med sensitive børn skal man altid være ekstra opmærksom på deres behov, og hvis der er nogle bestemte ting, som barnet døjer med, eksempelvis urolig søvn, er det rigtig vigtigt, at man som forældre tager ansvar og får gjort noget ved problemet. For det er netop ansvar for forældrenes side, som gør, at det bliver trygt at vokse op som barn, også selvom man er særligt sensitiv.

En god og rolig nattesøvn er ikke altid helt ligetil

Noget, som sensitive børn kan døje med, er eksempelvis søvn. Hvis barnet døjer med fysiske og psykiske problematikker, vil det også ofte gå ud over søvnen, fordi det er svært at finde ro. Og her er det selvfølgelig rigtig vigtigt, at I som forældre tager dette problem seriøst, for det kan faktisk give endnu større problemer, hvis barnet ikke får sin søvn, og det er hverken rart for jer eller jeres barn, som skal lide under dette.

Heldigvis findes der en særlig kugledyne til sensitive børn, som netop kan give en mere rolig søvn for børn, som eksempelvis lider af ADHD, autisme eller andre diagnoser, som nogle gange giver lidt udfordringer med koncentrationen.

En junior kugledyne er altså et must, hvis dit barn har en diagnose eller sygdom, som gør det svært at finde ro og tryghed til at sove, og I vil helt sikkert kunne se resultater, som både vil gavne barnets søvn og selvfølgelig også barnets velvære og humør generelt.

You may also like